fbpx

UV Ready d.o.o. | UV-C tehnologija za Novo normalno

Kako je sve počelo?

Nove pandemijske okolnosti u naš su život dovele pojam novog normalnog u kojem se kao jedna od glavnih tema nametnulo pitanje dezinfekcije. Tvrtka UV Ready d.o.o. nastala je u doba pandemije kako bi najbolju, provjerenu tehnologiju dovela u novo normalno i dala kratkoročno i dugoročno rješenje na izazov čišćenja zraka, vode i površina.

Sinergijom tri šibenske tvrtke koje se bave komplementarnim djelatnostima nastala je visoko-tehnološka tvrtka koja je europskom tehnologijom i jedinstvenim pristupom u kratkom roku privukla pažnju javnosti i krajnjih potrošača iz najrazličitijih djelatnosti - zdravstva, IT sektora, turističkog i ugostiteljskog sektora i javnih ustanova. Riječ je o kompaniji budućnosti koja od samog početka posluje društveno odgovorno.

UV Ready d.o.o.

Trgovačko društvo UV Ready d.o.o. zajednički je poduzetnički poduhvat osnivača triju postojećih Šibenskih tvrtki; Energy 4 People d.o.o., Bubamara d.o.o. i F–N Elektroinstalacije d.o.o.

Premda su njihove osnovne djelatnosti različite, svatko svojom specifičnošću doprinosi napretku zajedničke tvrtke.

Martin Krstić

Tvrtka Energy 4 People d.o.o. specijalizirana je za financiranje, savjetovanje, planiranje, montažu i održavanje sustava energetske učinkovitosti i sustava obnovljivih izvora energije.

Franko Jurić

Tvrtka F–N Elektroinstalacije d.o.o. specijalizirana je za savjetovanje, planiranje, montažu i održavanje elektrotehničkih instalacija i sustava obnovljivih izvora energije.

Ornela Šupe

Tvrtka Bubamara d.o.o. specijalizirana je za profesionalno održavanje i čišćenje nekretnina i pokretnina.

Vizija

Pandemija virusom SARS-CoV-2 pokazala nam je koliko su važne higijenske mjere u zaštiti zdravlja ljudi i onemogućavanju širenja koronavirusa. Pogled na svakodnevnicu i na dezinfekciju znatno se promijenio. Na krilima novih saznanja, dugoročno ćemo graditi priču temeljenu na novim tehnologijama s ciljem poboljšanja kvalitete života naših klijenata. Sustavan razvoj i odgovaranje na nove izazove, uz uvažavanje ekološkog aspekta, naši su dugoročni ciljevi i dio naše vizije.

Misija

UV Ready d.o.o. fokusiran je na dugotrajno zadovoljstvo klijenata pružanjem najviše razine kvalitete usluga uz profesionalnu komunikaciju. Naša osnovna djelatnost - UV-C dezinfekcija vode, zraka i površina, temelji se na inovativnosti, društvenoj odgovornosti i povjerenju uz stalno informiranje potrošača o našim proizvodima i uslugama. Temeljna misija nam je održavanje postojećih te ulaganje u razvoj novih poslovnih odnosa.

We Are Looking for
New People

Prijava na Newsletter:

UV-C dezingekcija zraka, vode i površina
UV Ready d.o.o.
Velimira Škorpika 17b
22000 Šibenik - Hrvatska
OIB: 71107792716
www.uvready.hr
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Uvjeti i odredbe

Kontakt

Pratite nas